POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

EKSTREMNA PRILOŽNOST.

3,99% OBRESTNA MERA ZA FINANCIRANJE.

Za vse fizične kupce novih vozil BMW X1, BMW X2, BMW X3 in BMW X4, ki svoje vozilo financirajo preko BMW Financial Services sedaj ekstremna priložnost, promocijska obrestna mera 3,99 %.

IZJEMNA PRILOŽNOST ZA NOVI BMW.

Dodatni popusti na vsa vozila iz zaloge.

Izkoristite izjemno priložnost in ujemite partnerja za vse življenjske poti. Samo do konca marca vam v salonih BMW ponujamo dodatni popust na vsa vozila iz zaloge**.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

HITRA LJUBEZEN.

BMW serije 1 z bogato opremo že za 19.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 116d Advantage do 30. 06. 2019 oz. do odprodaje zalog in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

MESTNI IGRALEC.

BMW serije 2 Active Tourer z bogato opremo že za 20.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 216i Active Tourer do 30. 06. 2019 oz. do odprodaje zalog in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 z bogato opremo že za 24.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 318i Limuzina do 30. 06. 2019 oz. do odprodaje zalog in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

AKTUALNA SERVISNA PONUDBA.

Odkrijte številne prednosti BMW servisa

Dnevi so krajši in zunaj je hladno. Samozavestno sedete v svoj BMW in veste, da ste popolnoma pripravljeni na zimo. Namreč z BMW originalno dodatno opremo imate vse pod nadzorom. Počutite se varni in pripravljeni na zimske dogodivščine. BMW originalna dodatna oprema ustreza vsem vremenskim razmeram in se popolnoma prilega vašemu BMW. Brez težav prevažajte smučarsko opremo v originalnem BMW strešnem kovčku. Za vaš eleganten slog pa naj poskrbijo izdelki edinstvene BMW Lifestyle kolekcije. Veselimo se vašega obiska, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business Edition.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.