KO VESTE, DA JE VAŠ BMW V NAJBOLJŠIH ROKAH.

#KARKOLISEZGODI. POPRAVILO IN NEGA BMW.

#KARKOLISEZGODI

KO VESTE, DA JE VAŠ BMW V NAJBOLJŠIH ROKAH.

#KARKOLISEZGODI. POPRAVILO IN NEGA BMW.

KO GRE ZA POPRAVILO IN NEGO, STAVITE NA KAKOVOST.

Ne glede na to, ali gre za manjšo prasko ali večjo škodo po nezgodi, lahko vsakdanja raba pusti veliko sledi. Kakorkoli se zgodi, vam naše karoserijske in lakirne delavnice BMW ponujajo najboljše strokovnjake, ki poskrbijo, da bo vaše vozilo čim hitreje spet v brezhibnem stanju. Ker nihče ne pozna vašega BMW tako kot mi.

CERTIFICIRANE KAROSERIJSKE IN LAKIRNE DELAVNICE BMW.

Izberite popravila z najsodobnejšo tehnologijo preskušanja in diagnostike. Naši standardi podpirajo tako neodvisne karoserijske in lakirne delavnice kot tudi tiste, ki so v lasti BMW, ter varujejo naše visoke zahteve po kakovosti. Visoko usposobljeni strokovnjaki zagotavljajo ohranjanje vrednosti vašega BMW z originalnimi nadomestnimi deli BMW ali sistemom BMW ColorSystem. Enaki standardi valjajo za vozila BMW z motorji z notranjim zgorevanjem in za naša električna vozila.

POPRAVILA V PRIMERU NEZGODE BMW.

Nezgode se dogajajo. Vendar nikar ne skrbite, saj so vam naši strokovnjaki ves čas na voljo s hitro in strokovno pomočjo. Tudi po nezgodi s kompleksnimi poškodbami karoserije, laka, elektronike ali varnostnih sistemov. S strokovnim znanjem, originalnimi nadomestnimi deli BMW ali deli enakovredne kakovosti in najsodobnejšim postopkom popravila v vsakem posameznem primeru. Pristop, ki zagotavlja tako brezhiben videz kot tudi popolno delovanje vseh funkcij v vašem vozilu.

Popravila poškodb karoserije BMW.

Karoserija je najpomembnejša za varnost potnikov v vozilu. Če pride do nezgode, ki povzroči veliko škodo, ki presega zgolj udrtine, naši strokovnjaki najprej določijo njen obseg z najsodobnejšimi analitičnimi in diagnostičnimi orodji ter nato ponovno vzpostavijo prvotno stanje vašega vozila. Tako zagotavljamo, da ne sklepamo nobenih kompromisov v smislu videza, predvsem pa varnosti.

Popravila poškodb laka BMW.

Pri spoprijemanju z obsežnimi popravili poškodb laka naši strokovnjaki stavijo na najnovejše tehnologije poliranja laka in okolju prijazen sistem BMW ColorSystem na vodni osnovi. Natančnost določanja barvnega odtenka in natančna izvedba, skladna z najstrožjimi standardi lakiranja in popravila BMW, vodita do vrhunskega rezultata, ki je obstojen in ohranja vrednost vašega BMW.

KOZMETIČNA POPRAVILA BMW.

Tudi manjša nezgoda zahteva precejšno mero spretnosti. Zato imamo za vas kozmetična popravila BMW. Ne glede na to, ali gre za manjšo prasko na laku ali raztrganino na oblazinjenju, bodo naši strokovnjaki z inovativnimi tehnologijami popravila hitro in enostavno odpravili manjše nevšečnosti. In poskrbeli bodo, da vaš BMW ostane originalen BMW.

POPRAVILO IN NEGA BMW: NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

Kako lahko pokličem dežurno telefonsko številko v primeru nezgode BMW?
V primeru nezgode smo le telefonski klic stran. Upravljanje v primeru nezgode BMW poskrbi za vse – od poročila o nesreči in popravila do vlaganja zahtevka pri zavarovalnici. Dežurna telefonska številka v primeru nezgode BMW je na voljo 24 ur na dan. Preprosto se obrnite na nas prek menija iDrive, zaslona na dotik ali po telefonu.
Kaj mi lahko ponudi popravilo v primeru nezgode BMW?
Pri popravilu v primeru nezgode si certificirane karoserijske in lakirne delavnice BMW po najboljših močeh prizadevajo, da bi vaš BMW čim hitreje in v optimalnem stanju spet zapeljal na cesto. Pri tem uporabljajo najsodobnejša analitična in diagnostična orodja, da določijo celoten obseg poškodb, inovativne tehnike popravil in originalne nadomestne dele BMW ali dele enakovredne kakovosti, tako da je vaš BMW spet videti kot prvi dan.
Katere poškodbe zajema kozmetično popravilo BMW?

Okensko steklo: Manjši okrušek s premerom do 5 mm na točki udarca kamna na vetrobranskem steklu. Okrušek zunaj ali na robu voznikovega vidnega polja.

Udrtine: Udrtine do premera 60 mm. Brez poškodb prvotnega laka.

Lakiranje: Praske in majhni okruški. Do premera 25 mm in 100 mm dolžine.

Plastika: Poškodbe, kot so praske, razpoke, odrgnine ali luknje premera do 25 mm.

Platišča: Poškodovane površine do globine največ 1 mm. Mesto poškodbe ne sme biti več kot 5 cm od roba platišča.

Notranjost: Sledi vsakodnevne rabe na usnju ali upravljalnih gumbih, kot so praske, raztrganine, razpoke ali madeži. Za poškodbe premera do 15 mm ali dolžine do 40 mm.

Kaj je BMW ColorSystem?
BMW Group ColorSystem zagotavlja največjo natančnost določanja barvnega odtenka in obstojnost. Naši usposobljeni strokovnjaki delujejo v skladu z najnovejšimi standardi lakiranja in popravila BMW ter uporabljajo najsodobnejše tehnologije za poliranje laka, da vaš BMW spet zasije kot prvi dan. BMW ColorSystem je zasnovan na vodni osnovi in zato ne zagotavlja le popolnega ujemanja s prvotnim lakom, ampak je prijazen tudi do okolja.