VEDNO NA VOLJO.

Akcijska 3,99% obrestna mera za izbrana vozila iz zaloge.

DO NOVEGA BMW V SAMO TREH KORAKIH.

Odpeljite svojega še danes.

Izbrani BMW iz zaloge je lahko že danes vaš. Pridite na testno vožnjo, se odločite za način finaciranja in odpeljite svojega že danes. BMW Finančni lizing je ena od možnih finančnih rešitev, ki lahko najbolje ustreza vašim željam in potrebam, še posebno če želite kar najhitreje uživati v vožnji z vašim novim BMW in ob koncu obdobja lizinga postati lastnik vozila. Financiranje z BMW Financial Services zato predstavlja dodatno varnost in ugodnost za vas, saj lahko vse uredite na enem mestu. Od testne vožnje do financiranja – BMW poskrbi za vse vaše avtomobilske potrebe. Za informativni izračun finančne ponudbe, se obrnite direktno na vašega najbližjega BMW prodajnega svetovalca.

PE KRANJ

Posebna ponudba novih vozil na zalogi.

PE KOPER

Posebna ponudba novih vozil na zalogi.

Finančni leasing z atraktivno 3,99% obrestno mero.

BMW Finančni lizing je ena od možnih finančnih rešitev, ki lahko najbolje ustreza vašim željam in potrebam, še posebno če želite kar najhitreje uživati v vožnji z vašim novim BMW in ob koncu obdobja lizinga postati lastnik vozila. Financiranje z BMW Financial Services zato predstavlja dodatno varnost in ugodnost za vas, saj lahko vse uredite na enem mestu.
Izvedite več na BMW.si

Akcija 50/50 za obdobje 12 mesecev, brez obresti.

Produkt je namenjen kupcem z gotovino, ki želijo delno ohraniti svojo likvidnost. Pri tem jim omogočamo 12 mesečno brezobrestno financiranje 50% vrednosti vozila. Po 12 mesecih se stranka lahko odloči med dokončnim odplačilom financiranja oz. preostanek vrednosti vozila odplača v max. 84 mesečni obrokih.
Izvedite več na BMW.si

Finančni leasing s 6-mesečnim moratorijem.

Produkt je namenjen bonitetno dobrim strankam, ki želijo zaradi trenutno nastalih razmer, začetek odplačevanja leasing obrokov, prestaviti za obdobje 6 mesecev. Stroški celotnega obdobja odloga plačila (moratorija) so v celoti subvencionirani s strani BMW Slovenija.
Izvedite več na BMW.si