»NAJ DEŽUJE ALI SNEŽI: NAŠE PNEVMATIKE SO VSEMU KOS.«

Prevzemite nadzor. Originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.

Peljete po cesti, iz zvočnikov doni glasba in nenadoma vas preseneti dežna ploha. Vzemite nadzor v svoje roke in se odločite za originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde. Popolnoma zanesljive – boljša varnost v vseh vremenskih razmerah, vseh voznih situacijah in na vseh cestnih površinah. Užitek v vožnji in varnost – za odličen občutek na vseh površinah.

TRIJE PREPRIČLJIVI RAZLOGI.

Na cesto bolj pomirjeni: BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.

Izdelava po meri.

Vsa originalna BMW kolesa in pnevmatike se v razvojni fazi popolnoma prilagodijo vozni dinamiki in oblikovalskemu jeziku določenega modela BMW.

Preizkušeno.

Vsaka pnevmatika je uspešno opravila najstrožje testiranje z do 50 različnimi kriteriji kakovosti (oznaka EU na pnevmatiki zahteva skladnost z zgolj tremi kriteriji).

Varnost.

Pnevmatike z zvezdo prepričajo s posebej dolgo življenjsko dobo, najboljšimi ocenami glede varnosti in najsodobnejšo praznovozno tehnologijo.

»PRI NAS PRESKUSIMO VSE, ZATO VAM NI TREBA IZZIVATI SREČE.«

Originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.

Zvezda pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in v skladu z najvišjimi standardi družbe BMW. Razvoj pnevmatike se začne že v zelo zgodnji fazi nastajanja vozila in testiranje lahko traja tudi do treh let. Pnevmatike z oznako zvezde se testirajo na šestih splošnih področjih: varnost, obraba, udobje, učinkovitost in – značilno za BMW – na dveh področjih užitka v vožnji: način vožnje in športno krmiljenje. Poleg tega so pnevmatike razvite v sodelovanju s izbranimi vrhunskimi proizvajalci (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli). Preprosto se v vašem servisnem centru BMW pozanimajte o pnevmatikah z zvezdo – pnevmatike se natančno prilegajo, so preskušene in varne.

VARNOST IN VSESPLOŠNA ELEGANCA.

Originalni seti kompletov koles BMW.

Zakaj bi morali izbrati, če lahko imate vse? Z originalnimi seti kompletov koles BMW gresta varnost in popolna eleganca z roko v roki. Med testiranjem originalnih setov kompletov koles BMW kolesom ne prizanašamo. V razširjenih simulacijah in najtežjih praktičnih situacijah uporabe morajo kolesa dokazati, da so si zaslužila naziv »Originalni del BMW« v vseh voznih razmerah. Raznolik dizajn za različne sloge zagotavlja, da najde vsaka stranka pravi komplet koles.

795 M.

Kakovostna 20-palčna kovana platišča M Performance Y-spoke 795 M Jet v barvi Black mat. Set letnih kompletov koles TPMS s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.

624 M.

20-palčna lita alu. platišča BMW M Performance, kovana, dvobarvna v barvi Black mat, rezkana. Z logotipom BMW M. Set kompletov koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.

732 M.

Kakovostna 20-palčna kovana platišča M Performance Multi-spoke 732 M, dvobarvna v barvi Night Gold, sijoče rezkana Set letnih kompletov koles TPMS s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.

669 M.

20-palčna lita alu. platišča BMW M Performance, kovana, dvobarvna v barvi Black mat, rezkana in s sijočimi letvicami na vidni strani. Set kompletov koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.

796 M.

18-palčna lita alu. platišča M Performance Double-spoke 796 M v barvi Jet Black mat, združljiva s snežnimi verigami. Zimski komplet koles TPMS s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.

648 M.

Visoko kakovostna 20-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 648 M, dvobarvna v barvi Orbit Grey, s sijočimi letvicami. Zimski komplet koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.

786 M.

19-palčna kovana platišča M Performance Double-spoke 786 M v barvi Jet Black mat, s praznovozno pnevmatiko, združljiva s snežnimi verigami. Zimski komplet koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.

727 M.

Kakovostna 19-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 727 M, dvobarvna v barvi Orbit Grey, s sijočimi letvicami. Zimski komplet koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.
Prednosti kompleta kolesa
  • Širok nabor slogov, med katerimi lahko izbirate (barve, površine, materiali, oblike napere, velikosti) tudi pozimi
  • Popolna poravnava aluminijastih platišč, koles in senzorja sistema za nadzor tlaka v pnevmatikah
  • Privlačne ponudbe v različnih palčnih velikostih
  • Zagotovljena dobava rezervnih delov do 10 let (od zagona)
  • Strogi postopki proizvodnje in preverjanja z različnimi postopki testiranja: preskus s škropljenjem slane vode, preskus z rentgenskim žarki, preskus puščanja, preskusna naprava za razmerje obremenitve v izjemnih okoliščinah, praktični preskus na dirkališču Nürburgring.
Prednosti litega aluminijastega platišča
  • Manjša teža
  • Vozna dinamika in vodenje
  • Ekskluzivnost in oblika
  • Trajnost

VARNOST SREČA DINAMIKO.

Originalni seti kompletov platišč in koles BMW.

Kontakt s servisnim svetovalcem
Kadar govorimo o vodljivosti na kateri koli cestni podlagi, se vsi strinjamo, da je najpomembneje zagotoviti najboljši možen oprijem. Vendar pa univerzalna rešitev na obstaja. Vsak model se odziva drugače in zato zahteva drugačen pristop.
Samo podjetje BMW pozna edinstveno vozno fiziko in oblikovalski jezik posameznega modela BMW do podrobnosti in temu ustrezno prilagodi razvoj pnevmatike. Kaj lahko naredite vi: redno menjujte pnevmatike. Vaš servisni partner BMW vam je vedno pripravljen odgovoriti na morebitna vprašanja in svetovati glede primernih storitev.