»KOMU JE MAR, KAR JE MENI POMEMBNO?«

Servisne rešitve BMW.

Z vašim vozilom BMW sta neločljiva. In ker želimo poskrbeti, da bo tako ostalo še dolgo časa, smo pripravili pakete servisnih rešitev BMW, ki vključujejo številne vrhunske ponudbe, kot so BMW Service Inclusive, kot so BMW Service Inclusive in razširjeno jamstvo BMW, in razširjeno jamstvo BMW, za vse modele BMW in za mnogo brezskrbno prevoženih kilometrov v prihodnosti.

»POMAGA PRI MOJIH NAČRTIH. IN MI ZAGOTAVLJA MIREN SPANEC.«

Servisne storitve BMW.

Vsak človek je drugačen. Vsak BMW je drugačen. Potovanja in zgodbe, ki jih doživite s svojim vozilom BMW, pa so edinstvene. Prav posebne pa so tudi servisne storitve BMW, ki vključujejo vrhunske ponudbe glede servisa in vzdrževanja po transparentnih cenah.
Odlični standardi kakovosti in obsežno strokovno znanje naših servisnih specialistov BMW, združeni z inovativnimi tehnologijami v delavnici in originalnimi deli BMW poskrbijo, da ostane vaš BMW popoln. Preprosto izberite servisni paket po svojih željah in se veselite vsega, kar vas z vašim vozilom BMW še čaka v prihodnosti.

»SAM NADZORUJEM PRESENEČENJA V MOJEM ŽIVLJENJU.«

Presenečeni, ker ni presenečenj. S storitvami za ohranjanje vrednosti vozil BMW.

Kontakt s servisnim svetovalcem

OHRANJANJE VREDNOSTI. IN MOJEGA UŽITKA V VOŽNJI: STORITEV ZA OHRANJANJE VREDNOSTI VOZIL BMW.

Skupaj sta prevozila že veliko kilometrov. In doživela številne pustolovščine, ki predstavljajo posamezna poglavja v vajini skupni zgodbi. Zgodbi, ki ji ni videti konca. Zahvalite se lahko storitvam za ohranjanje vrednosti vozil BMW s številnimi prednostmi, ki se nanašajo na storitve v delavnici in vzdrževanje. In če je vaša želja, da v prihodnosti odkrijete še več čudovitih cest in vedno veste, na kaj lahko računate, izberite naše vrhunske storitve v paketu po transparentni ceni, odlično prilagojene vašim potrebam.
Pregled prednosti
  • Vrhunske storitve, ki vključujejo menjavo olja, mikrofiltra, zavor in še veliko več.
  • Paket po privlačni in transparentni ceni zajema vse storitve in originalne dele BMW.
  • Dodatne prednosti, kot so brezplačno pranje avtomobila, storitve na letališču ali nadomestno vozilo.

»MOJ NAJDRAGOCENEJŠI DODATEK JE SERVIS.«

Za tiste, ki se želijo posvetiti življenju. BMW Service Inclusive.

Kontakt s servisnim svetovalcem

ODLIČEN OBČUTEK BREZ DODATNIH SKRBI.

Prepustite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Pomirjenost zahvaljujoč storitvam BMW Service Inclusive. Ta servisni načrt zahteva le enkratno plačilo, pokriva pa vsa potrebna servisna in vzdrževalna dela v času dogovorjenega trajanja. Tako je zagotovljeno, da je vaš BMW vedno v najboljših rokah ne glede na to, katerega servisnega partnerja BMW obiščete.
Pregled prednosti
  • Manjši stroški v primerjavi s samostojnimi storitvami.
  • Popoln nadzor nad stroški in transparentnost.
  • Izberite garancijsko obdobje med 3 in 6 leti ali število prevoženih kilometrov med 40.000 in 120.000 km*.
  • Možnost razširitve obsega, trajanja in števila prevoženih kilometrov vse do 10 let in 200.000 km do 9 mesecev po preteku pogodbe.
  • Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem o vozilih BMW in originalni deli BMW.
  • Visoka prodajna vrednost zahvaljujoč samodejnemu prenosu na naslednjega lastnika: vse pomembne servisne informacije o vašem vozilu BMW so prek programa KeyReader dostopne pri kateremu koli servisnemu partnerju BMW.
* Pogodbeno obdobje/število prevoženih kilometrov začne teči z datumom prve registracije.

ZA TISTE, KI ŽELIJO VSE: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Dobro je zdaj še boljše: s storitvami BMW Service Inclusive Plus ste upravičeni do koriščenja vseh storitev v izbranem paketu, vključena pa so tudi popravila zaradi obrabe. Seveda te storitve zajemajo tudi originalne dele BMW, vključno z oljem.