NA POČITNICAH RADI POLEŽAVAMO. RAZEN, ČE NAM ODPOVE MOTOR.

Srečno vožnjo. Z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

Ne glede na to, kako želite organizirati svoje življenje, vas BMW spremlja kamorkoli greste. To pa terja tudi svoj davek. Zato zaščitite svoj BMW z originalnim motornim oljem BMW ter izkoristite izjemno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Privoščite svojemu BMW bolj gladek tek motorja z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

SPLETNO NAČRTOVANJE TERMINA.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem svetoval o vseh izdelkih in storitvah, ki vam bodo pomagali vzdrževati najboljšo zmogljivost motorja BMW in ohraniti njegovo dolgo življenjsko dobo. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in uporabite našo udobno spletno storitev, da se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v svoji bližini! Rezervirajte servisni termin

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW. ZMOGLJIVOST. UČINKOVITOST. ZAŠČITA.

Motorna olja BMW TwinPower Turbo podpirajo lastnosti motorjev BMW in pripomorejo k optimalnemu razvoju moči z visoko učinkovitostjo, hkrati pa pomagajo zaščititi motor pred obrabo in korozijo. Zagotavljajo, da motor ostane čist in podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Z originalnimi motornimi olji BMW TwinPower Turbo boste vedno na varni strani. Naj gre za motorna olja “Select” srebrne kategorije, motorna olja “Premium Efficiency” zlate kategorije ali motorna olja “BMW M Performance” rdeče kategorije – odkrijte idealno originalno motorno olje BMW za svoj motor BMW in izkoristite dolgotrajno zmogljivost.

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna olja za trajnostni užitek v vožnji: ta olja ne samo, da prispevajo k dobri zmogljivosti motorja, ampak pomagajo ohraniti njegove pomembne dele čiste in ga zaščititi.

BMW TwinPower Turbo Gold.

Vsaka pnevmatika je uspešno opravila najstrožje testiranje z do 50 različnimi kriteriji kakovosti (oznaka EU na pnevmatiki zahteva skladnost z zgolj tremi kriteriji).

BMW TwinPower Turbo Red.

Dolivanje z adrenalinom: motorna olja M TwinPower Turbo rdeče kategorije so prilagojena posebnim zahtevam najzmogljivejših motorjev BMW M, medtem ko zagotavljajo odlično zaščito ležajev in izjemno zmogljivost tudi v ekstremnih pogojih vožnje.

VZDRŽUJTE TEK SVOJEGA MOTORJA.

Originalno motorno olje BMW in servis.

Kontakt s servisnim svetovalcem
Originalna motorna olja BMW izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, ki jih zahtevajo motorji BMW, in odlično izkoriščajo njihov potencial v smislu zmogljivosti, učinkovitosti in dolge življenjske dobe. Izboljšajte vzdrževalna dela na svojem BMW z originalnim motornim oljem BMW ter dolgoletnim strokovnim znanjem in izkušnjami naših servisnih strokovnjakov.
1 Dokazan prihranek goriva BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20; (i) po WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife-01 (preskušeno na BMW).

2 Na podlagi standardiziranih preskusov z usedlino.

3 Na podlagi standardiziranih preskusov NOACK.

4 Velja za vse razrede viskoznosti 0W. Razredi viskoznosti 5W zagotavljajo zmogljivost pri nizkih temperaturah vse do -35 °C.