»NAŠE POLETJE SEGA ONKRAJ OBZORJA.«

Sijte naprej: s široko paleto storitev in dodatkov BMW za vašo spomladansko in poletno sezono.

V pomladnih in poletnih mesecih je treba odkriti toliko stvari. To je idealen čas za uživanje v vznemirljivih potovanjih in edinstvenih trenutkih v toplem vremenu. V družbi BMW cesta postane nepopisno doživetje. Originalna dodatna oprema BMW je narejena po meri vašega vozila. Širok nabor možnosti za odlaganje predmetov vam omogoča, da razširite svoj prostor za shranjevanje ali izbirate med številnimi rešitvami za večje udobje, tako da vas nič ne more ustaviti. Vaš cilj je jasno usmerjen na užitek v vožnji. Zato vam BMW ponuja tudi pristojno servisno storitev, ki zagotavlja, da boste varno prispeli na cilj.

»S PRAVO OPREMO VAŠE POTOVANJE POSTANE CILJ.«

Praktična dodatna oprema za vašo pomlad in poletje.

Imate dovolj mestnega življenja? Pojdite ven in doživite pustolovščino. Ni važno, kam vas popelje pot, ker z originalno opremo BMW in storitvami BMW Service bo vaše potovanje prijetno in varno. Torej, kaj še čakate? Odpeljite se tja, kamor vas vodi srce.

Preproga za prtljažnik BMW.

Popolnoma prilegajoča se preproga za prtljažnik BMW učinkovito ščiti prtljažni prostor pred umazanijo in vlago. Dvignjeni robovi na vseh straneh in izjemna kakovost robustnega in protizdrsnega materiala pa zagotavljajo optimalno zaščito. V črni barvi elegantne oblike se nameščena preproga popolnoma zlije z notranjostjo prtljažnega prostora. Vložek X1, ki je prav tako črne barve, dodaja čudovit vizualni poudarek.

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 BMW.

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar stabilen in lahko prevaža do 60 kg. Izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.

LED-projektorji na vratih BMW.

Novi LED-projektorji na vratih BMW z izboljšano kakovostjo projekcije in nadpovprečno življenjsko dobo poskrbijo, da je vstop in izstop iz vozila edinstveno doživetje. Samodejno se aktivirajo, takoj ko odprete vrata in osvetlijo območje vstopa na povsem individualni način s projiciranjem slike na tla ob vozilu. Voznik lahko osebno izbere sliko, ki se projicira s pomočjo izmenljivih diapozitivov in izbira med logotipom BMW in logotipom BMW M. Torej, tudi pri šibki svetlobi, LED-projektorji na vratih BMW zagotavljajo individualni videz vozila. Preprosto so vgrajeni namesto obstoječih vstopnih luči na vratih in so popolnoma združljivi s sistemom napajanja v BMW.

Univerzalno držalo BMW za tablične računalnike z varnostnim etuijem BMW za sistem Travel & Comfort.

Univerzalno držalo je nastavljivo po velikosti in je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem “Travel & Comfort” iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z varnostnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Zasuka se lahko za 360 stopinj in zaklene v poljubnem nagibu.

Vsevremenske preproge BMW spredaj.

Po meri narejene, trpežne vsevremenske preproge z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Vsevremenske preproge BMW spredaj so črne barve in imajo vložek iz nerjavečega jekla.

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: Zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajeno univerzalno brezžično polnilno postajo BMW lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.

Hladilna torba BMW.

Elegantna hladilna torba BMW v črni barvi je priključen na 12-voltno vtičnico v vozilu in ima prostornino 13 litrov. Vgrajen hladilni agregat hladi notranjost torbe. Hladilno torbo BMW lahko pritrdite z varnostnim pasom na sedež vozila in tako zagotovite celovito zaščito pred prevrnitvijo ali zdrsom.

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajame dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru vibracij in nenavadnega premikanja zunaj vozila BMW Advanced Car Eye 2.0 samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali poskuse vloma.

IZDELKI ZA NEGO, POLETNA IZDAJA.

Izdelki, ki jih vsebuje Care Kit, so posebej izbrani za potrebe poletnega čiščenja. Privlačna in vsestranska torba je narejena iz ponjave, tkanine, ki je zelo enostavna za čiščenje. Preprost, vendar dinamičen slog torbe poudarja visoko kakovost Care Kit in originalnih izdelkov za nego BMW, ki jih vsebuje. Oblika torbe je prav tako idealna za uporabo kot torba za prenosni računalnik. Komplet vsebuje: 1 x čistilo za platišča (500 ml), 1 x odstranjevalec insektov (500 ml), 1 x koncentrat za pranje vetrobranskega stekla (1.000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.

Vaše prednosti:
  • Prihranjen denar v primerjavi z nakupom posameznih storitev.
  • Popoln nadzor nad stroški in preglednost.
  • Različni paketi za različne potrebe ter nove in rabljene avtomobile.
  • Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem BMW in originalni nadomestni deli BMW.
  • Samodejna prenosljivost na nove lastnike poveča vrednost pri nadaljnji prodaji.
  • Veljavnost pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

»HOČEM SVOBODO BREZ OMEJITEV.«

Praktična dodatna oprema za vašo pomlad in poletje.

Kontakt s servisnim svetovalcem
Da bi se na cesti počutili svobodne, se morate zanesti na svoje pnevmatike. Z originalnimi letnimi platišči in pnevmatikami BMW boste izbrali varno rešitev v dežju in soncu. Originalna platišča in pnevmatike BMW so razvita v sodelovanju z izbranimi premijskimi proizvajalci in že nestrpno čakajo, da prevzamete nadzor nad nepozabnim poletjem.

ORIGINALNI SETI LETNIH KOMPLETOV KOLES BMW.

19-palčna BMW M Performance platišča Double-spoke 555 M dvobarvna.

Zelo kakovostna 19-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Double-spoke 555 M imajo optimizirano maso in so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black matiranega videza, hkrati so stružena do visokega sijaja in imajo brušene dele krakov ter poudarjajo športnost vse do najmanjše podrobnosti. Set letnih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 235/35 R 19 91Y XL.

22-palčna BMW M Performance platišča Star-spoke 749 M.

Zelo kakovostna 22-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M imajo optimizirano maso in so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black, hkrati so stružena do visokega sijaja ter nosijo napis M Performance in barvni M-logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč spredaj: 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/35 R/22 104Y XL, velikost platišč zadaj: 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/30 R 22 107Y XL.

20-palčna BMW M Performance platišča Y-spoke 795 M.

Zelo kakovostna 20-palčna BMW M Performance kovana lita alu. platišča Y-Spoke 795 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Ferric Grey matiranega videza, hkrati so stružena do visokega sijaja ter nosijo barvni M-logotip in rezkan napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 225/35 R 20 90Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 255/30 R 20 92Y XL RSC zadaj.

20-palčna BMW M Performance platišča Multi-spoke 732 M.

Zelo kakovostna 20-palčna BMW M Performance kovana lita alu. platišča Multi-spoke 732 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Night Gold, hkrati so stružena in rezkana do visokega sijaja in imajo barvni M-logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.

20-palčna BMW M Performance platišča Y-spoke 863 M.

Zelo kakovostna 20-palčna BMW M Performance kovana lita alu. platišča Y-spoke 863 M so zasnovana v barvi Ferric Grey matiranega videza z barvnim M-logotipom, s svojim videzom pa dajejo vozilu še večjo športnost. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9,5 J x 20 s pnevmatikami 275/35 ZR 20 (102Y) XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 20 s pnevmatikami 285/35 ZR 20 (104Y) XL zadaj.

20-palčna BMW M Performance platišča Double-spoke 717 M.

Zelo kakovostna 20-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Double-spoke 717 M so zasnovana v barvi Jet Black matiranega videza ter imajo optimizirano maso (postopek potisnega oblikovanja) in M-logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 225/40 R 20 94Y RSC.

SERVIS KOLES IN PNEVMATIK BMW.

Ne samo, da zamenjamo vaše zimske za letne pnevmatike, koristi boste imeli tudi od pregleda globine profila in zavor. Ponujamo menjave koles in pnevmatik (vključno z uravnoteženjem) ter prvovrstno vrednost za denar. Pregled in vzdrževanje izvajamo z največjo skrbnostjo in popolno usposobljenostjo. Z našim strokovnim skladiščenjem koles (vključno s pranjem in uravnoteženjem) pa se izognete stresu in prihranite prostor. Rezervirajte servisni termin

BMW TELESERVICES.

Z inovativno storitvijo BMW Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posreduje vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev in ni vam treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje. BMW Teleservices

»NE POTREBUJEM BESED ZA DRZNO STALIŠČE.«

Poudarki na zunanjosti, v notranjost in pri dodatni opremi.

Čas je, da ulici pokažete svojo pravo naravo: izrazite svoje stališče in opremite BMW z deli programa M Performance Parts za dodaten odmerek športnosti, sloga in edinstvenosti.

BMW M Performance ledvička Iconic Glow.

Ledvička Iconic Glow iz BMW M Performance daje vozilu edinstveno sevnost. LED-osvetlitev ekskluzivno predstavlja ozadje za ledvičko BMW in območje pred vozilom vse od odpiranja do zagona in od izklopa vžiga do zaklepanja vozila.

Zadnji difuzor BMW M Performance, karbonska vlakna.

100-odstotna visoka tehnologija. 100-odstotni značaj motošporta. 100-odstotno navdušenje. Zadnji difuzor BMW M Performance z novim, edinstvenim videzom iz karbonskih vlaken se ponaša z dovršeno ročno izdelavo. S tem se ustvari še bolj sodoben videz – športna zunanjost vozila pa deluje še bolj impresivna.

Pokrov ogledala BMW M Performance, karbonska vlakna.

Karbonska vlakna z novim, edinstvenim videzom, skrbno ročno oblikovana: izraziti pokrovi zunanjih ogledal BMW M Performance poudarjajo visokotehnološki značaj vozila. Dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz in dodaja individualen športni pridih.

Podaljšek prednjega odbijača BMW M Performance, črna barva visokega sijaja.

Za sijoč, atletski videz: podaljšek prednjega odbijača BMW M Performance v črni barvi visokega sijaja zagotavlja optimalno aerodinamiko in poudarja mišičast videz na zelo ekskluziven način. Edinstven videz motošporta za vsakogar, ki ne želi sprejemati kompromisov.

19-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Double-Spoke.

Zelo kakovostna 19-palčna BMW M Performance lita alu. platišča Double-spoke 555 M imajo optimizirano maso in so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black matiranega videza, hkrati so stružena do visokega sijaja in imajo brušene dele krakov ter poudarjajo športnost vse do najmanjše podrobnosti. Set letnih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 235/35 R 19 91Y XL.

Strešni spojler BMW M Performance.

Oblika, ki vas ne pusti ravnodušne: Strešni spojler BMW M Performance, ki je izdelan iz poliuretanske trde pene v črni barvi visokega sijaja, je eleganten športni poudarek za zadnji del vozila. Hkrati pa pripomore k optimizirani aerodinamiki. Spojler je popolnoma prilagojen obliki vozila in ga je mogoče polakirati v barvi karoserije.

Maska volana BMW M Performance.

Najboljša kombinacija: Maska volana BMW M Performance je izpopolnjena z Alcantaro in finimi karbonskimi vlakni ter čudovito poudarja značilen dirkaški videz volana M Performance. Karbonska vlakna z odprtimi porami zagotavljajo nezamenljiv videz. Z oznako M Performance.