POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

PRODAJNE PONUDBE.

EKSTREMNA PRILOŽNOST - 3,99% OBRESTNA MERA.

Za vse fizične kupce novih vozil BMW X1, BMW X2, BMW X3 in BMW X4, ki svoje vozilo financirajo preko BMW Financial Services sedaj ekstremna priložnost, promocijska obrestna mera 3,99 %.
Izvedite več

IZJEMNA PRILOŽNOST ZA NOVI BMW.

Dodatni popust na vsa vozila iz zaloge. Izkoristite izjemno priložnost in ujemite partnerja za vse življenjske poti. Samo do konca marca vam v salonih BMW ponujamo dodatni popust na vsa vozila iz zaloge.
Izvedite več

BMW serije 2 z bogato opremo že od 20.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 216i Active Tourer do 31. 03. 2019 oz. do odprodaje zalog in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW. Kontakt s svetovalcem

BMW serije 3 z bogato opremo že od 24.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 318i Limuzina do 31. 03. 2019 oz. do odprodaje zalog in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW. Kontakt s svetovalcem

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.
Izvedite več

POSLOVNA PONUDBA BMW.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.
Izvedite več

SERVISNE IN POPRODAJNE PONUDBE.

AKTUALNE SERVISNE PONUDBE.

Dnevi so krajši in zunaj je hladno. Samozavestno sedete v svoj BMW in veste, da ste popolnoma pripravljeni na zimo. Namreč z BMW originalno dodatno opremo imate vse pod nadzorom. Počutite se varni in pripravljeni na zimske dogodivščine. BMW originalna dodatna oprema ustreza vsem vremenskim razmeram in se popolnoma prilega vašemu BMW. Brez težav prevažajte smučarsko opremo v originalnem BMW strešnem kovčku. Za vaš eleganten slog pa naj poskrbijo izdelki edinstvene BMW Lifestyle kolekcije. Veselimo se vašega obiska, kjer vam bomo z veseljem svetovali.
Izvedite več