POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

POSEBNA PONUDBA TRGOVCA.

Odkrijte izjemne prihranke.

Za vas smo pripravili posebno ponudbo posebnih edicij vozil BMW X1, BMW X2, BMW X3 in BMW X4 z že vključeno dodatno opremo in posebnim darilom. Izberite svoj novi BMW zdaj. Preverite ponudbo in rezervirajte testno vožnjo že danes.

ODKRIJ UŽITEK.

Posebna ponudba vozil BMW. Prihranki do 18.000 EUR.

Za vas smo pripravili posebno ponudbo vozil za vse priložnosti. Izberite svoj novi BMW še danes. Preverite akcijske modele in rezervirajte testno vožnjo že danes.

VEDNO NA VOLJO.

Posebna ponudba novih vozil iz zaloge.

Za vas smo pripravili širok nabor vozil BMW iz zaloge, za katere lahko še danes zaprosite za ponudbo ali dodatne informacije.

BMW Value Service.

Ugodna ponudba servisnih storitev za vozila BMW starejša od 5 let.

S programom BMW Value Service poskrbimo za vsa vozila BMW starejša od 5 let, da še naprej ostanejo v odlični formi in ohranjajo svojo vrednost.

Aktualna servisna ponudba.

»Vreme se spreminja. Naši načrti ostajajo.«

Ko se drugi zvijajo na kavču z izgovori, vi vozite dalje. Ali vožnja čez gorski prelaz, preživet dan v mestu ali izlet, kamorkoli vas mika – za vas je vse v najlepšem redu. Kaj pa veter in vremenske razmere? Za vas to sploh ni nobena težava. Ker ste odlično pripravljeni na vsak izziv: z originalno dodatno opremo BMW za jesen in zimo. Odkrijte nepozabne trenutke sezone ter izkusite BMW Service, zimske komplete koles BMW ter izdelke dodatne opreme BMW za jesen in zimo, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW.

POSEBNA PONUDBA ORIGINALNIH KOMPLETOV KOLES BMW.

Izkoristite izjemne prihranke!

Zakaj bi morali izbrati, če lahko imate vse? Z originalnimi seti kompletov koles BMW gresta varnost in popolna eleganca z roko v roki. Med testiranjem originalnih setov kompletov koles BMW kolesom ne prizanašamo. V razširjenih simulacijah in najtežjih praktičnih situacijah uporabe morajo kolesa dokazati, da so si zaslužila naziv »Originalni del BMW« v vseh voznih razmerah. Raznolik dizajn za različne sloge zagotavlja, da najde vsaka stranka pravi komplet koles.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business Edition.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.