PRODAJA PODJETJEM BMW.

Poslovna prodaja za podjetja in mednarodne stranke.

Katerih prednosti se lahko veselite, ko združite moči s poslovno prodajo BMW? Razlog za veselje vam zagotavljajo sodobno zasnovana vozila z varčnimi in ekonomičnimi motorji ter zaposleni, ki jih motivira veselo pričakovanje dinamične vožnje in inovativnih tehnologij. Poleg tega pa ekipa skrbnikov ključnih strank v mednarodni prodaji ponuja strokovno, čezmejno podporo v več kot 150 državah po vsem svetu.

PRODAJA PODJETJEM BMW: PONUDBA.

Najboljše avtomobilske rešitve v razredu za poslovne uporabnike.

Modeli BMW za poslovne stranke.

Naj gre za BMW serije 1 za mestno vožnjo, prostorni BMW serije 5 ali prestižni BMW serije 7 za sprejeme in uradne sestanke – BMW ima pravo vozilo za vse priložnosti. Da bi dosegli učinkovitost svojega voznega parka, široka ponudba izdelkov BMW vključuje tudi modele z zelo učinkovitimi motorji, ki izpuščajo manj kot 140 gramov CO2 na kilometer. Različni modeli, kot sta elegantni BMW serije 1 in prostorni BMW serije 2 Gran Tourer, so še posebej varčni in se celo uvrščajo pod mejo 120 g CO2 na kilometer, kar privede do davčnih ugodnosti v mnogih državah. Poleg tega pa najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku in osebno pomoč, kot je BMW Intelligent Personal Assistant, zagotavljajo še varnejšo in udobnejšo vožnjo.

BMW serije 2 Active Tourer

Določa utrip mesta: z užitkom, slogom in značajem. BMW serije 2 Active Tourer sodi v metropole našega časa.

Več o BMW serije 2 Kontakt s trgovcem

BMW serije 2 Gran Tourer

Izkoristite mestno življenje: z BMW serijami 2 Gran Tourer. Ponuja veliko in prevaža še več.

Več o BMW serije 2 Kontakt s trgovcem

BMW serije 2 Gran Coupé

Ni tipičen kupe, ampak neverjetna izkušnja: sploh prvi BMW serije 2 Gran Coupé uvaja novo obliko avtoritete z odločnim značajem v kompaktni razred.

Več o BMW serije 2 Kontakt s trgovcem

BMW serije 3 Limuzina

Komaj na cesti in BMW serije 3 Limuzina že pušča vse za seboj, vključno s konvencijami in pričakovanji. Ikona znova kaže, kako se na novo izumiti.

Več o BMW serije 3 Kontakt s trgovcem

BMW serije 3 Touring

BMW serije 3 Touring razvija inovativnost, funkcionalnost in športno dinamiko do popolnosti.

Več o BMW serije 3 Kontakt s trgovcem

BMW serije 5 Limuzina

BMW serije 5 Limuzina je utelešenje športne poslovne limuzine. Že na prvi pogled vzbuja vtis športne elegance, ki se lepo odraža v dinamični silhueti in bolj zadržanem oblikovalskem jeziku.

Več o BMW serije 5 Kontakt s trgovcem

BMW serije 5 Touring

Mojster svojega razreda: BMW serije 5 Touring združuje izjemno funkcionalnost in udobje na dolge razdalje potovalnika BMW z ikoničnim videzom in dinamiko modelov BMW serije 5.

Več o BMW serije 5 Kontakt s trgovcem

BMW X1

Prihodnji mejniki: BMW X1 je prišel, da bi postavil standarde. Njegova želja po akciji se kaže predvsem v atletski obliki.

Več o BMW X1 Kontakt s trgovcem

BMW X2

Absolutno edinstven. Skrajno izjemen. BMW X2 jasno kaže svoje športne ambicije že na prvi pogled.

Več o BMW X2 Kontakt s trgovcem

BMW X3

Vozilo BMW X3 je odraz neskončnih možnosti in izraz čiste navzočnosti ter svobode. S svojim atletskim videzom vas navduši že na prvi pogled, takoj nato pa vas popolnoma prevzame z vznemirljivim voznim doživetjem.

Več o BMW X3 Kontakt s trgovcem

BMW X4

Ne glede na izzive, ki jih prinaša vaša pot, jih BMW X4 že nestrpno pričakuje. Napredna oblika in obrisi kupeja takoj razkrijejo njegovo močno željo za akcijo.

Več o BMW X4 Kontakt s trgovcem

BMW X5

Šef je tukaj in postavlja vse na svoje mesto: BMW X5. Njegova navzočnost je jasna vsem – njegova drža je pokončna, močna in elegantna.

Več o BMW X5 Kontakt s trgovcem

VEČ KOT 35 MODELOV Z EMISIJAMI CO2 POD 120 G/KM.

Tehnologija BMW eDrive v priključnem hibridu združuje tri komponente za najčistejši in najučinkovitejši način vožnje: inovativen elektromotor, litij-ionsko baterijo visoke zmogljivosti in inteligentno upravljanje energije. Vedno bo izbrala idealen način vožnje za najboljšo učinkovitost, odvisno od napolnjenosti baterije, hitrosti in poti. Vožnja v popolnoma električnem načinu ali s popolnoma električnim BMW i3/i3s je lokalno brez emisij – in zagotavlja impresiven pospešek.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Da bi izpolnili visoke standarde novega, preglednejšega in individualiziranega preskusnega postopka WLTP, je tehnologija BMW EfficientDynamics postala pomembnejša kot kdaj prej. Kot del trajnostne, učinkovite in okoljsko odgovorne strategije vključuje varčne motorje, funkcijo Auto Start/Stop, izboljšano aerodinamiko, regeneracijo zavorne energije in še veliko več.

PRODAJA PODJETJEM BMW: STORITVE.

Individualne rešitve BMW za vaše podjetje.

Pri BMW smo zavezani narediti vse, kar je v naši moči, da dolgoročno zadostimo vsem potrebam in zahtevam vaše organizacije. Zagotavljamo izdelke in storitve, prilagojene vašemu lokalnemu trgu. Imamo globalno mrežo prodajnih organizacij in zastopstev, ki bodo pripravili rešitev, prilagojeno vašemu podjetju. To vključuje dejavnike tipa vozila, financiranja in storitev mobilnosti.

MOŽNOSTI FINANCIRANJA IN LEASINGA.

BMW Financial Services vam ponuja izbiro prilagodljivih možnosti financiranja avtomobila, ki vam olajšajo lastništvo ali zakup vozila BMW. V vsakem prodajnem salonu BMW boste našli strokovnjaka za finančne storitve, ki vam lahko pomaga pri zahtevah glede voznega parka. Ko ste izbrali možnost financiranja avtomobila, kot je zakup ali najem, lahko od nas z razlogom pričakujete nič manj kot celovito storitev. Naš cilj: čim hitreje spraviti vas in vaše zaposlene na cesto.

STORITVE MOBILNOSTI.

Naš svet se spreminja – tako kor pričakovanja mobilnosti pri poslovnih uporabnikih. Izberite all inclusive poslovni najem elektrificiranih in električnih vozil – preprosto in brezskrbno. Znižajte stroške in povečajte učinkovitost voznega parka vašega podjetja. Skrb in odgovornost službenih vozil in voznega parka podjetja prepustite našim strokovnjakom, sami pa se popolnoma posvetite svoji osnovni dejavnosti. Naši strokovnjaki pripravljajo individualizirane rešitve, ki so ukrojene specifiki, potrebam in željam posameznega podjetja. Vse s ciljem, najti optimalno rešitev za raznolike potrebe po mobilnosti poslovnih uporabnikov.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive vam omogoča, da pisarniški prostor prenesete v svoje vozilo. Ta tehnološki sveženj je poln storitev, aplikacij in sistemov za pomoč vozniku, da ostanete povezani s svetom okoli sebe. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na elektronska sporočila ali sinhronizirate svoje podatke, kot je imenik, s svojim vozilom. Med vsako vožnjo se lahko popolnoma zanesete na inteligentne sisteme za pomoč vozniku. Kot je recimo primer BMW Intelligent Personal Assistant, ki naredi vaš BMW še pametnejši in vas podpira v vsaki situaciji.
Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.