DRUŽINSKI DNEVI PRI AVTO AKTIV.

Posebna ponudba za omejeno število vozil BMW serije 2 Active Tourer in Gran Tourer.

BMW serije 2 Active Tourer.

Določa utrip mesta: z užitkom. V slogu. Z značajem. Vozilo BMW serije 2 Active Tourer sodi v metropole našega časa. Podobno kot trgi in restavracije ali avenije in križišča. Igrivo in goreče se sooči z mestnimi izzivi in rutinirano opravi z njimi. Bodisi dinamično in agilno po ozkih ulicah ali vsestransko in učinkovito v tesnem časovnem okviru – odlično vozilo za vse z aktivnim življenjskim slogom.

Že od 20.990 EUR*

*Ponudba za novo vozilo BMW 216i Active Tourer.

BMW serije 2 Gran Tourer.

Imejte kar največ od mestnega življenja: z vozilom BMW serije 2 Gran Tourer. Nudi vam zares veliko in zmore še več. In ravno to je velika prednost v velikem mestu. Hektičnih situacij se loteva z igrivo sproščenostjo, mladostno in samozavestno, hkrati pa v polni meri uživa življenje. Vedno pa se obnaša tudi odločno in športno, zahvaljujoč močnim 3 oz. 4-valjnim motorjem BMW TwinPower Turbo. Za užitek v vožnji, ki sega do roba mesta in naprej.

Že od 27.990 EUR**

**Ponudba za BMW 218d Gran Tourer iz programa BMW Premium Selection.

Pridržujemo si pravico do napak pri vnosu. Predstavljena ponudba je informativne narave. Za aktualno stanje zaloge se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil BMW.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO₂: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so lahko simbolne.